Concursos Poppox

Concurs «bookface» RAC1 i Poppox

Llancem una campanya per Sant Jordiel bookface de RAC1!

Us presentem el bookface. Potser a hores d’ara ja n’heu sentit a parlar; si no és el cas, us detallem en què consisteix.

Què és el ‘bookface’?

És una tècnica en què els usuaris fan fotografies amb un llibre a la mà. Se superposa el disseny de la portada a una part del seu cos, de manera que la imatge prengui vida més enllà del llibre!

Els orígens

El bookface és una tècnica ideada en una llibreria francesa, la Llibreria Mollat, que comença a estar molt present a Instagram. Anys enrere ja s’havia fet amb vinils i es va popularitzar a Nova York.

El Concurs

Apunteu-vos al bookface! Reviseu els llibres que teniu a casa, mireu bé amb quines portades teniu afinitat o semblances i feu-vos-hi una fotografia. Envieu-la a digital@rac1.net i pengeu-la a les vostres xarxes socials amb les etiquetes:

  • #bookfaceRAC1
  • #vullunpoppox

Ajuda’ns que les xarxes s’omplin de bookfaces amb motiu de Sant Jordi. Amb les millors que ens arribin farem una galeria d’imatges.

Entre tots els participants sortejarem un telèfon mòbil Poppox P3 : és un mòbil amb sistema Android de cinc polzades amb bateria d’alt rendiment.

Ja ho sabeu: només us cal un llibre, una càmera de fotos i originalitat.

Segueix la galeria de fotos del “bookface” de RAC1

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *